About me & this blog

Hei sinä tänne eksynyt & tervetuloa blogiini! Täältä ruudun toiselta puolelta löytyy 19-kesäinen nuori nainen Lotta. Sydäntä ja muita sisäelimiä lähellä on ainakin kissat, joita multa löytyy koto-Suomesta kaksi kappaletta, sekä hyvä ruoka. Jos ootte kattonu sarjaa Gilmoren tytöt niin mun ruokailutottumukset on hyvin samaa luokkaa kun Lorelailla ja Roryllä. Edellämainitun lisäks lempisarjoihin kuuluu ainakin Frendit ja vaihtelevasti moni muu. Telkkarista töllötän sarjojen lisäks myös monia leffoja: Harry Potterit pitää aina säännöllisin väliajoin kattoo läpi (yleensä pikkuveljien kanssa, Lari 17 & Lenni 13) ja kirjatkin on tullu lukastua läpi kolme kertaa. Rakastan lukemista ja oonkin alkanut taas tekeen sille aikaa enemmän.

Jos mut näkee kävelemässä kuulokkeet korvilla niin niistä mun päähän kantautuu todennäkösesti Zaynin tai One Directionin musiikki. Tai sitten joku nostalgiasoittolista täynnä hittejä joita tuijotin ala-asteella Voicelta koulun jälkeen. Anyway, muita suosikkeja on 5 Seconds of Summer, Little Mix, All Time Low, PMMP, The 1975 ja Ed Sheeran. Oon kuitenkin musiikin suhteen aika kaikkiruokainen ja joskus kuunneltava materiaali saattaa viiden minuutin sisällä vaihtua Bring Me The Horizonista Abbaan.

Varsinaisia harrastuksia mulla ei ole, mutta tykkään laulaa ja ainakin suihku on hyvin vaikuttunut mun taidoista. Kirjottaminen on mulle tärkee itseilmasun keino ja paras tapa purkaa tunteita ja ajatuksia. Sillon tällön käyn myös lenkillä mutta se on melko epäsäännöllistä.

Pääsin ylioppilaaksi 4.6.2016 ja tällä hetkellä oon siis au pairina Sydneyssä (31.8.2016 lähtien). Päätös lähteä oli pitkään tekeillä takaraivossa ja sen suurimpana syynä oli se, ettei mulla oo harmainta aavistustakaan siitä mikä musta tulee isona.  Välivuodella haen siis miettimisaikaa, mutta myös itsenäisyyttä, kielitaitoa ja rusketusrajoja. Rakastan lämpöä yli kaiken ja jos jotain täältä saisin tuoda mukanani Suomeen niin toisin keskilämpötilaltaan 25-asteisen marraskuun.


Blogilla on pitkä ja mutkikas historia, mutta nyt kirjottelen lähinnä tästä au pair -elämästä, ainakin sillon kun ehdin. Toivottavasti sait tästä esittelystä jotain irti, nautinnollisia lukuhetkiä!

No comments:

Post a Comment

Kommentoimalla voit olla mun aurinko ♥ / Leave your comment and you can be my sunshine ♥