Saturday, 22 October 2016

KYSY / ASK / FRÅGA jne.

Keskiviikkona mulla tulee kaks kuukautta täyteen täällä. Voisin taas ihmetelllä sitä kuinka nopeesti aika kuluu ja tää tuntuu ihan normiarjelta ja kodilta, mutta sen sijaan teen jotain muuta. Nimittäin vanha kunnon kysymyspostaus ihan niinkun lifestyle-blogien kulta-aikoina (otsikkokin on kuin suoraan vuodesta 2013). Nyt teillä on tilaisuus kysyä multa ihan mitä vaan liittyen au pairin työhön, Australiaan, ulkomaille muuttamiseen, matkaan valmistautumiseen ja sen sellaseen. Joskus myöhemmin teen sellasen kaiken kattavan paketin au pairiudesta, jotta epätoivosesti Googlea hakkaavat tulevat au pairit voivat sitten eksyä sinne (hyvänä esimerkkinä minä noin puol vuotta sitten), mutta tällä kertaa keskitytään vain ja ainoastaan siihen, mikä teitä ystäviä, sukulaisia ja uskollisia lukijoita kiinnostaa! Eli laittakaapa kommenttiboksi laulamaan, tyhmätkin kysymykset on sallittu, yritän kaikkiin vastata sitten parhaani mukaan kun ehdin kunnolla paneutua asiaan, sanotaan että kuitenkin tässä parin viikon sisällä :) Ready, set, ASK!

3 comments:

 1. mua mietityttää se että kun käytännössä asut sun työpaikalla, niin millaista se on? saatko omaa rauhaa yhtään? vai tuntuuko ees että oot töissä siellä? kerro ajatuksia tästä

  ReplyDelete
 2. mikä oli haastavinta lähdössä au pairiksi? Paljonko sulla on vapaa-aikaa? Mitkä asiat Australiassa on "erilaisia" kun Suomessa?

  ReplyDelete
 3. Ootko itkenyt siellä?
  Veitkö suomi-tuliaisia, jos joo, mitä?
  Pettymyksiä siellä ollessa?
  Paras päivä siellä?
  Ootko huomannut enkussas jotain muutoksia?
  Voisitko asua siellä pysyvästi?
  Oliko host-lapset heti ekoina päivinä tosi sosiaalisia yms?
  Parasta ausseissa? Paskinta ausseissa?
  Mp Trumpin voitosta? Mitä Australiassa ollaan mieltä asiasta?
  Mitä kaipaat Suomesta perheen ja ystävien lisäksi?
  Ootko shoppaillut paljon?
  Tuletko jouluksi Suomeen?

  ReplyDelete

Kommentoimalla voit olla mun aurinko ♥ / Leave your comment and you can be my sunshine ♥